V o o r g e r e c h t e n 6 |
| Mix Pakora
| Verse groenten in een kruidenbeslag gebakken
|
|
|
| Samosa
| Bladerdeeg gevuld met groenten en specerijen
|
|
| Singgara
| Bladerdeeg gevuld met lamsgehakt en specerijen
|
|
| Shis Kebab
| Pittig gekruid lamsgehakt, gegrild in de tandoori
| + 1,50
|
| Onion Bajee
| Gebakken schijfjes van uiensnippers en kikkererwtenmeel
|
|
| Tandoori Murg
| Gemarineerd, geroosterd kippenpootje
|
|
|
| Butterfly
| Krokant voorgerecht van grote gemarineerde garnalen in een kruidenbeslag gebakken
| + 2,00
|
|
| .
|
|
H o o f d g e r e c h t e n 18 |
T a n d o o r i |
(Tandoori-gerechten worden bereid in de authentieke Indiase klei-oven; geserveerd met pilawrijst, groentecurry en 2 soorten saus.) |
| Tandoori Murg
| Kippebout gemarineerd in een kruidenmengsel, geroosterd in de tandoori-oven |
|
| Murg Tikka
| Als boven, maar dan bereid met kipfilet
|
|
| Gosht Tikka
| Gemarineerd lamsvlees geroosterd in de tandoori
| + 2,00
|
|
| .
|
|
B i r y a n i |
| Shabji Biryani
| Vegetarische rijstschotel met een groentencurry
|
|
| Murg Biryani
| Rijstschotel met kip en een groentencurry
|
|
| Gosht Biryani
| Rijstschotel met lamsvlees en groentencurry
|
|
| Jhinga Biryani
| Rijstschotel met garnalen en groentencurry
|
|
|
| .
|
|
K i p- & L a m s v l e e s g e r e c h t e n |
(deze curry's worden naar keuze bereid met kipfilet of lamsvlees + 2,00) |
| Do-Peaza
| Curry van gebakken kip of lamsvlees met ui, garam massala en verse koriander (medium heet of heet)
|
|
|
| Madras
| Pittig gekruide kip/lamsvlees bereid met citroen (heet)
|
|
| Butter Chicken
| Gegrilde stukjes kipfilet in een romige tomatensaus
|
|
| Vindaloo
| Zeer hete kip/lamsvlees-curry met aardappelen en chili
|
|
| Jalfrezi
| Kip/lamsvlees uit de tandoori in een curry met tomaten, ui en paprika (medium heet)
|
|
| Murg Kurma
| Milde kipcurry met gemalen cashews,kokos en verse room
|
|
| Gosht Palak
| lamsvleescurry met spinazie, naar keuze mild (met room) of medium heet (met chili en gember)
|
|
| Dhansak
| Zoetzure kip/lamsvleescurry met linzen, kruidnagel en kardamom (medium heet)
|
|
| Marco Polo
| Kip/lamsvlees uit de tandoori in een milde roomsaus, met paprika, gemalen cashews, amandelen, rozijnen
|
|
| Gosht Kashmiri
| Curry van lamsvlees met mango, lychees, amandelen en rozijnen (mild)
|
|
| Shabji Murg/Gosht
| Kip/lamsvleescurry met gemengde groenten (med. heet)
|
|
| ButterChicken
| Gegrilde stukjes kipfilet in een romige tomatensaus
|
|
| Rogan Josh
| Pittige lamsvleescurry met tomaten en verse koriander
|
|
| Chicken Tikka Massala
| Gegrilde kip in een pittige massalasaus, met kokos, room, cashews en koriander
|
|
|
|
|
|
V e g e t a r i s c h e - g e r e c h t e n |
| Shabji Massala
| Curry van diverse groenten (medium heet)
|
|
| Mushroom Jalfrezi
| Curry van champignons, ui, tomaat & paprika (med. heet)
|
|
|
| Anda Curry
| Curry met eieren en groenten (med. heet)
|
|
| Shabji Nafratan
| Milde curry van gemengde groenten, met vruchten, kokos en room
|
|
| Sag Paneer
| Curry van spinazie met Indiase kaas, mild of medium heet (+ 1,00)
|
|
| Paneer Jalfrezi
| Lichtgebakken Indiase kaas met paprika, ui, tomaat en champignons (medium heet)
|
|
| Shahi Paneer
| Milde curry van Indiase kaas, met champignons, amandelen, rozijnen en room
|
|
| Paneer Makhuni
| Milde curry van Indiase kaas en champignons in een romige tomatensaus
|
|
| Shobnom Curry
| Pittige roerbakschotel met verse groenten (broccoli, aubergine, courgette) en tahoe
|
|
|
|
|
|
G a r n a l e n- & v i s g e r e c h t e n (+ 2,00) |
| Jhinga Buna
| Curry van garnalen & gemengde groenten (med. heet of heet)
|
|
|
| Jhinga Biryani
| Rijstschotel met garnalen en een groentecurry
|
|
| Jhinga Madras
| Pittig gekruide garnalen met citroen & verse koriander
|
|
| Matchi Kebab
| Curry van gemarineerde zalmforel
|
|
| Goan Fishcurry
| Gebakken dorade met tomaat, ui en verse koriander (med. heet)
|
|
| Kashmiri Matchi
| Milde curry van dorade, gemalen cashews, in een milde roomsaus
|
|
|
| .
|
|
Voor 2 (of meer) |
|
| 3-gangenmenu's voor 2 of meer personen
|
|
| Thali
| Een verrassende combinatie van milde en pittige kip- en lamsvleescurry's; dι gelegenheid om veel verschillende gerechten uit de Indiase keuken te proeven. Met soep en nagerecht naar keuze
| 28,50 p.p.
| Vegetarische Thali
| Een rijke verscheidenheid aan vegetarische gerechten; van mild tot lekker pittig!
| 27,50 p.p.
| Royal Tandoori
| Een royale mix van gegrilde stukjes kip en lamsvlees, geserveerd met nan en twee groentengerechtjes
| 29,50 p.p.
|
|
| .
| |
| B ij g e r e c h t e n |
|
| .
|
|
| Sag Bhajee
| Spinazie met kruiden gestoofd
| 5,50
|
| Sag Dal
| Spinazie met linzen
| 5,50
|
| Tarka Dal
| Linzen met garam massala, komijn en chili
| 5,50
|
| Sag Paneer
| Spinazie met Indiase kaas
| 6,50
|
| Matter Paneer
| Doperwtjes met Indiase kaas
| 4,75
| Mushroom Kashmiri
| Champignons in een milde yoghurt-roomsaus
| 4,75
| Seem bhajee
| Gebakken sperzieboontjes met kokos en sesamzaad
| 4,75
| Mix vegetables
| Portie gemengde groenten
| 5,50
|
| Bombay Aloo
| Stukjes gekruide aardappel met ui, tomaat, verse koriander
| 5,50
|
| Nan
| Warm, zacht brood met sesam- en uienzaad, gebakken in de Tandoori-oven
| 3,00
|
|
| Garlic nan
| Nan met knoflook
| 3,25
|
| Kulcha nan
| Nan met groente gevuld
| 3,25
| Keema nan
| Nan met lamsgehakt gevuld
| 3,50
| Peswari nan
| Nan met kokos, amandelen en rozijnen gevuld
| 3,25
| Cheese nan
| Nan met kaas en kruiden
| 3,75
|
| Tandoori roti
| Warm, knapperig brood van volkorenmeel uit de Tandoori-oven
| 2,25
| Papadam
| Knapperige Indiase chips, neutraal of met komijnzaad
| 1,50
|
| Pilaw rijst
| Portie geurige rijst bereid met kardamom, kaneel, kruidnagel en amandelen
| 2,75
|
| Moghul Salad
| Salade van tomaten, komkommer, ui en verse koriander naar keuze met of zonder chili
| 3,50
|
| Raita
| Frisse, kruidige yoghurtsaus met tomaat, komkommer en mosterdzaad
| 3,50
|
| Murg Chat
| Pittige kip-kikkererwtensalade met stukjes ui en paprika
| 4,00
| Mango pickle
| Mango in het zuur, met chili (heet)
| 1,50
|
| Lime pickle
| Limoenen in het zuur (heet)
| 1,50
|
|
| .
|
|
| N a g e r e c h t e n 6 |
| Badam Kheer
| Indiase rijstpudding met kaneel, kardamom, amandelen en rozijnen
|
|
|
| Srikand
| Een romig dessert op basis van yoghurt met mango, lychees en kaneel
|
|
| Kulfi
| Zelfgemaakt Indiaas roomijs met amandelen, kardamom en pistachenootjes (+ 1,00)
|
|
| IJspaletje
| Kies 3 smaken: vanille, mango, kaneel, kokos, walnoot, limoen en pistache; met slagroom natuurlijk
|
|
| Vruchtencoupe
| Mangos en/of lychees met slagroom
|
|
| Indian Coffee
| Koffie met kardamomlikeur en slagroom; een exotische afsluiter van de maaltijd !
| (+ 2,75)
|
| Madhu Malai
| Een volle yoghurt overgoten met een heerlijke saus van gecarameliseerde vanillesuiker en citroenschil, gegarneerd met een notenmix
|
|
|
| .
|
|
|
| | | | | | | | | |